Honlapkészítés

WordPress, illetve egyedi fejlesztésű honlapkészítés cégek-, nonprofit szervezetek-, önkormányzatok és művészek számára.

Ha még nincs honlapod, vagy elavultnak találod a meglévőt, esetleg frissíteni szeretnéd a tartalmát vagy a küllemét, de nem éred el a webfejlesztőd, akkor a legjobb helyen jársz. Honlapkészítés gyorsan, egyszerűen, átláthatóan.

Csiki Marketing - Honlapkészítés és keresőoptimalizálás

Minőségi honlapkészítés, a megtérülő befektetés

A jó honlap kiemelten fontos azért, hogy a megfelelő emberek megtaláljanak Téged, a vállalkozásodat vagy szervezeted, illetve azt az információt, amit keresnek. A jó honlap olyan, mint a jó könyvelő: hozza a pénzt, nem pedig viszi. A jó honlaphoz természetesen professzionális honlapkészítés is szükséges.

Eldöntheted, hogy Te magad készíted el a saját honlapodat, vagy rábízod egy többéves tapasztalattal rendelkező szakemberre. Előbbi esetben a saját időddel fizetsz az új honlapodért, ami bár pénzösszegben olcsóbb, viszont sokkal (nagyon-nagyon sokkal!) több ideig tart, mintha a honlapkészítést egy gyakorlott szakember végzi. Arról nem is beszélve, hogy ha rossz honlapot készítesz magadnak, akkor rögtön hátránnyal indulsz a konkurenciával szemben annak ellenére, hogy van már saját honlapod.

Az eredményes honlapkészítés egy összetett feladat, amit ha jól csinálunk, akkor rövid időn belül látványos eredményeket érhetünk el. Fontos az, hogy az új honlapod egy valóban jó honlap legyen, amit a látogatók, és a keresők (Google, Bing, stb.) is egyaránt szeressenek, különben a honlapkészítés célt téveszt. A honlapkészítés során minden fontos szempontot figyelembe veszek annak érdekében, hogy a honlapod minél jobb eredményeket érhessen el a keresések során.

Néhány pontban kiemeltem, hogy mik a jó honlap alapvető elemei:

Mobilbarát

Manapság az emberek 70-80%-a mobiltelefontól netezik, így kiemelten fontos a honlakészítés során a mobilbarát oldal elkészítése.

Minőségi tartalom

A minőségi szöveges-, és képi tartalom is fontos eleme a keresőbarát honlapnak, így erre is kiemelt figyelmes fordítok a honlapkészítésnél.

Felhasználói élmény

Azok a honlapok, amik különlegeset adnak felhasználói élmény terén, nagyobb látogatottságot, illetve több oldalon töltött időt eredményez.

Gyors betöltés

Minél gyorsabban tölt be a honlap, annál jobb a keresők és a látogatók szempontjából is. A keresőknél ráadásul a gyorsaság rangsorolási szempont.

Átlátható elrendezés

Könnyen átlátható és könnyen olvasható honlapot készítek annak érdekében, hogy a látogató valóban megtalálja a számára fontos információkat, termékeket.

Fotók, videók

A látogatói élményen hatalmasat dob az is, ha pazar fotók és videók is szerepelnek az új honlapodon, ezért a honlapkészítés során beszerzem, vagy elkészítem a megfelelő fotókat, vagy videókat.

Csiki Marketing - Honlapkészítés és keresőoptimalizálás

Honlapkészítési akció

2020. december 24-ig megrendelt honlapkészítés mellé ingyenes technikai keresőoptimalizálás beállítást, valamint ingyenes konkurencia autidot végzek.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Rendeld meg új honlapod a határidő lejárta előtt, és a honlapkészítés mellé ajándékba adom az alábbiakat:

  • technikai keresőoptimalizálás beállítás
  • konkurencia audit jelentés

KERESŐBARÁT HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS KERESŐBARÁT TARTALOM

Mi értelme van egy honlapnak, ha nem találjuk meg a keresőben? Semmi. A keresőmotorok (Google, Bing, stb.) egyik legfontosabb rangsorolási szempontja a minőségi tartalom és a gyors oldalbetöltés, ezen túl a keresők követelményeinek is meg kell feleljen az új honlapod. Utóbbiak leginkább technikai elemek és beállítások. Rengeteg ellenőrizendő és beállítandó dolog van egy honlappal kapcsolatban, ezzel itt és most nem rabolnám az idődet. Vannak különböző technikai és tartalmi szempontok is, melyeknek meg kell felelnie a honlapodnak, ezért a honlapkészítés során minden olyan követelményt figyelembe veszek, ami javítani tudja a keresőkben való megjelenést. Ahogy a világon minden fejlődik, így ezek a szempontok is változnak, haladnak a korral. Ritkák a változtatások, de akkor annál nagyobbak, és célszerű rájuk időben reagálni.

HONLAPKÉSZÍTÉSNÉL GYAKRAN FELMERÜLŐ KÉRDÉSEK

Mi az a WordPress?

A WordPress a világ egyik legnépszerűbb tartalomkezelő rendszere. Népszerűsége a könnyű szerkeszthetőségnek és a jól bővíthetőségnek köszönhető. 

Mit jelet a reszponzív weboldal kifejezés?

A reszponzív megjelenés azt jelenti, hogy a honlap minden kijelzőn olvashatóan jelenik meg, legyen szó asztali számítógépről, laptopról, tabletről vagy éppen okostelefonról.

Elvárás a mobilbarát weboldal?

Abszolút. Több saját statisztikám is kimutatja, hogy a látogatóim 70-80%-a mobiltelefonról nézi a honlapjaimat. Ez az arány többnyire így alakul világszerte. Éppen emiatt kiemelten fontos a reszponzív, azaz mobilbarát honlap. Az általam készített összes honlap mobilbarát.

Mennyi idő alatt készül el az új honlapom?

Kerülném itt a klasszikus “attól függ” kifejezést. Nyilván időigényesebb egy komplex honlap, viszont egy 5-8 oldalból álló, bemutatkozó oldal 1-2 űrlappal el tud készülni 2-3 munkanap alatt. Ha ennél több szükséges, akkor értelemszerűen több idő, ha kevesebb az igény, akkor kevesebb idő kell hozzá.

Hogyan történik a honlap frissítése a jövőben?

A WordPress egyik nagy előnye az, hogy viszonylag könnyen megtanulható a tartalomkezelő rendszere. Egy kis tanulással magunk is el tudjuk végezni a későbbiekben a tartalmi frissítéseket. Ezt a tudást természetesen át is adom. Ha nincs ideje a frissítések elvégzésére, vagy a használat megtanulására, akkor természetesen külön megegyezés alapján elvégzem a jövőben a honlap frissítéseit.

Szükgséges-e a személyes találkozó?

Alapvetően nem szükséges, mostanság pedig nem is ajánlott. A videchat (Zoom, Hangouts, Messenger, Skype, stb.) remek eszköze a szinte személyes egyeztetéseknek. Ráadásul jobb is, ha a beszélgetések során mindketten a saját gépünk mögött ülve tudunk egyeztetni.

A honlapkészítésről kapok számlát?

Természetesen igen. Vállalkozásom alanyi adómentes, így az ÁFÁ-val nem szükséges foglalkoznunk a közös munkánk során. Ráadásul marketingköltségként elszámolhatók a költségek.

Induló honlap

Tökéletes választás az Induló Honlap akkor, ha a vállalkozásod nemrég indult és nincs még saját honlapja. Az Induló Honlap csomagban mindent megadok ahhoz, hogy az új vállalkozás rövid időn belül jó eredményeket hozzon Neked!

WordPress • mobilbarát • saját szerkesztő felület • 5-8 oldal • bővíthető • saját emial cím • saját domain és tárhely • üzenetküldő űrlap

Növekvő honlap

A növekvő honlap csomag előnye az indulóhoz képest az, hogy több oldalt tartalmaz, be lehet állítani ajánlatkérő űrlapot, legfeljebb 5 db email címet tudsz használni, ezen felül készítek egy adatkezelési tájékoztatót is az új honlaphoz.

WordPress • mobilbarát • saját szerkesztő felület • 9-12 oldal • bővíthető • 5 db saját emial cím • saját domain és tárhely • üzenetküldő űrlap • gyors megosztási lehetőség • ajánlatkérő űrlap • hírlevél • adatkezelési tájékoztató

Kiegészítő szolgáltatások

Látogatói statiszika

Kampány nyitóoldal

Időpontfoglaló modul

Legutóbbi honlapkészítések

Csiki Film - Esküvői Videó Készítés honlapkészítés

Honlapkészítés a Csiki Film részére

A profilom fontos része az esküvői videó készítés, valamint az imázsfilmek, illetve a reklámfilmek készítése is. Erre a szolgáltatásra is készítettem egy külön honlapot, mivel a szolgáltatás sokrétűvé nőtte ki magát, így indokolt volt a honlapkészítés.

Egy Falat Vendéglő honlapkészítés

Honlapkészítés és keresőoptimalizálás az Egy Falat Vendéglő részére

A Letkésen üzemelő Egy Falat Vendéglő tulajdonosa kért fel arra, hogy hozzam rendbe a vendéglő internetes megjelenését. A honlapja elavult volt mind formailag, mind pedig tartalmilag, valamint a Facebook oldala üzemeltetése is döcögősen ment eddig. Amióta rendbe hoztam, azóta szárnyal a vendéglő.

Szob Város Önkormányzata honlapkészítés

Honlapkészítés Szob város részére

Felkérést kaptam, hogy Szob Város részére, a mára már formailag és tartalmilag is elavult honlapját újítsam fel úgy, hogy természetesen közben ne legyen szolgáltatás kimaradás, mivel az önkormányzatnak kötelező feladata a honlap üzemeltetése.

Letkés Község Önkormányzata honlapkészítés

Honlapkészítés Letkés község részére

Letkés község polgármestere keresett meg azzal a céllal, hogy az elavult és ritkán frissített községi honlapot újítsam fel. Megegyeztünk, hogy formailag és tartalmilag is megújítom a honlapot, valamint betanítok egy kollégát a tartalmi frissítések elvégzésére.

Dj Csiki Esküvői DJ honlapkészítés

Honlapkészítés az esküvői DJ szolgáltatásomnak

Az esküvői DJ szolgáltatásomat bemutató honlap volt az első "komolyabb", teljes értékű, keresőoptimalizált honlapom. Rengeteg időt foglalkoztam vele, de minden perce megérte. Utólag már tudom, hogy sokkal gyorsabban hozta volna a jó eredményeket, ha szakembert bízok meg. Mára már egy jól ismert szolgáltatássá nőtte ki magát a honlapkészítésnek és a keresőoptimalizálásnak köszönhetően.

Csiki Marketing - Honlapkészítés és keresőoptimalizálás

Honlapkészítési akció

2020. december 24-ig megrendelt honlapkészítés mellé ingyenes technikai keresőoptimalizálás beállítást, valamint ingyenes konkurencia autidot végzek.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Rendeld meg új honlapod a határidő lejárta előtt, és a honlapkészítés mellé ajándékba adom az alábbiakat:

  • technikai keresőoptimalizálás beállítás
  • konkurencia audit jelentés